Pistaasijuustokakku ilman uunia
Dela med sig
No-Bake pistaasi proteiinijuustokakku
Tämä vegaaninen pistaasijuustokakku valmistuu ilman uunia ja sopii erinomaisesti jälkiruoaksi tai kahvipöytään. Rakenne on täyteläinen ja maku pehmeän pähkinäinen.
Valmistus
Valmistusaika: 20 minuuttia
Murenna keksit hienoksi ja sekoita ne sulatetun margariinin kanssa, kunnes muodostuu muotoiltava massa. Paina seos tasaisesti irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin noin 20 minuutiksi.
Sekoita kulhossa tuorejuusto, Proteiini pistaasivanukas, sitruunamehu ja vaniljauute tasaiseksi. Massan tulee olla sileää ja kuohkeaa – vaahdota mieluiten käsivatkaimella tai vispilällä.
Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja tasoita pinta. Anna juustokakun vetäytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mieluiten yön yli.
Koristele ennen tarjoilua hienonnetuilla pistaasipähkinöillä ja halutessasi suklaarouheella.
Ainesosat (1 kakku)
- 100 g vegaanisia keksejä (esim. pirkka digestive)
- 40 g vegaanista margariinia
- 200 g vegaanista tuorejuustoa
- 50 g Nutri + Pistaasi proteeinivanukasta
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl vaniljauutetta
- hieman hienonnettuja pistaasipähkinöitä