Mikä ihmeen FuturePeaks?

FuturePeaks?

Pieni Helsinkiläis-yritys jonka verkkokauppa FuturePeaks on, syntyi usean vuoden pohdinnan kautta. Halu olla edesauttamassa parempaa tulevaisuutta maapallolle, ihmisille ja eläimille on suurin taustavaikuttaja yrityksen perustamiseen.

Tulevaisuuden visiomme on lisätä kasviperäistä retkeilyä ja urheilua sekä vähentää kulutusta ja roskaamista. Emme tule koskaan myymään kaikkea vaan enemmän "käsin valikoituja" hyviä tuotteita. Toiveita saa myös esittää meille tuotevalikoimastamme.

Haluamme myös tukea osalla voitostamme eläinten suojelua ja esim. toipuvien huumeaddiktien liikkumista. Osa tuotteistamme onkin puhtaasti hyväntekeväisyystuotteita. Samalla ne auttavat kasvattamaan kasviperäistä tuotevalikoimaamme. 

Tulevaisuudessa järjestämme todennäköisesti myös ohjattuja harjoituksia, matkoja ja treenileirejä. Pysy siis kuulolla toiminnastamme. Paras tapa seurata meitä on tilata uutiskirjeemme tai seurata meitä instagramissa

Yrityksen nimessä yhdistyy visiomme sekä intohimomme ja sitä voi katsoa monesta eri kulmasta. Future Peaks voi olla toive paremmasta tulevaisuudesta joka vahvasti liittyy meidän silmissä kasviperäisyyteen, laatuun ja roskaamisen vähentämiseen. Se kuvaa myös tulevia huippuja. Siis niitä vuorenhuippuja jotka ovat intohimomme. Ja se kuvaa myös sitä että meidän avulla ja tuotteilla voit saavuttaa oman huippusi. Mikä se sitten ikinä onkaan. Sinä valitset oman huippusi mitä kohti pyrit. Sen ei välttämättä tarvitse olla mikään suoritus. Se voi olla myös elämänmuutos tai arvomaailman muutos. 

No millainen on itse yrittäjä?

Olen harrastanut jo vuosia kestävyysliikuntaa erilaisissa muodoissa. Polkujuoksu, vuoristoissa liikkuminen ja pitkät matkat on lähimpänä sydäntä. Mukaan on tullut myös retkeily, pyöräily, kuntosali ja kiipeily. Hyvinvointi jota tästä on saanut on se mitä haluaa jakaa myös muille. 

Olen toiminut polkujuoksu ohjaana Suomen ladulla ja Helsingin kaupungilla ja vetänyt useita omatoimisia yhteislenkkejä Helsingissä.  Minulla on Suomen ladun polkujuoksuohjaajan koulutus ja olen myös opiskellut AMK tutkinnon osia kuten "Juoksukoulu" ja "Alaraajojen rasitusvammat". Kokemusta on useasta 50-100km Ultrajuoksusta, juoksuvaelluksesta ja vuoristoissa liikkumisesta ja vuoristomatkojen suunnittelusta. Tutkittu tieto kasviperäisestä ravinnosta ja liikuntafysiologiasta on minulle sydämen asia. Tiedon ei pidä perustua vain fiiliksiin tai kokemuksiin. Olen myös hieman varustenörtti jos näin voisi lievästi ilmaista. Laadukkaat, kestävä ja monikäyttöiset varusteet joissa on yksityiskohtia mietitty tarkasti saavat minut innostumaan. 

 Terveisin

FuturePeaks

Janne Snellman