Pistaasijuustokakku ilman uunia

Pistaasijuustokakku ilman uunia

No-Bake pistaasi proteiinijuustokakku 

Tämä vegaaninen pistaasijuustokakku valmistuu ilman uunia ja sopii erinomaisesti jälkiruoaksi tai kahvipöytään. Rakenne on täyteläinen ja maku pehmeän pähkinäinen.


Valmistus

Valmistusaika: 20 minuuttia

Murenna keksit hienoksi ja sekoita ne sulatetun margariinin kanssa, kunnes muodostuu muotoiltava massa. Paina seos tasaisesti irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin noin 20 minuutiksi.

Sekoita kulhossa tuorejuusto, Proteiini pistaasivanukas, sitruunamehu ja vaniljauute tasaiseksi. Massan tulee olla sileää ja kuohkeaa – vaahdota mieluiten käsivatkaimella tai vispilällä.

Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja tasoita pinta. Anna juustokakun vetäytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mieluiten yön yli.

Koristele ennen tarjoilua hienonnetuilla pistaasipähkinöillä ja halutessasi suklaarouheella.


Ainesosat (1 kakku)

  • 100 g vegaanisia keksejä (esim. pirkka digestive)
  • 40 g vegaanista margariinia
  • 200 g vegaanista tuorejuustoa
  • 50 g Nutri + Pistaasi proteeinivanukasta
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 tl vaniljauutetta
  • hieman hienonnettuja pistaasipähkinöitä
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.